I dag var det klart for min aller første trening med verdensmesteren i Nanquan 2003, Luo Hao. Luo Jiaolian har kommet hit til Shanghai fra Beijing utelukkende for å gi meg privatinstruksjon i én uke, noe jeg synes er helt fantastisk selvfølgelig!

Jeg var veldig spent før jeg kl 9:00 i dag morges tok turen til treningshallen og skulle ha min første økt med en verdensmester. Varmet opp og tøyde ut selv før hun kom, og vi ble enige om at jeg bare kjørte en vanlig økt som hun så på så kunne hun evaluere ut i fra det.

Men hun klarte ikke å holde seg unna, så det endte med at vi kjørte ca 2,5 time med masse trening på grunnteknikk og nye teknikker til min Taolu som hun ga meg.
Trent også masse på betydningen av teknikkene og gikk gjennom masse selvforsvar forbundet med de. Etter 2,5 t Nanquan footwork var bena mine helt ødelagt!!

Kl 15:00 var det klart for nok en trening, og vår egentlige plan om at hun skulle se og hjelpe til har blitt helt snudd på hodet, for nå er både den første og andre (av fire deler) av min Nanquan Taolu helt splitter ny, laget av en world champ:D

Nå sitter jeg på rektors kontor og tuller med internett mens jeg tenker gjennom alt det nye jeg har lært.

Min nye privatlærer er rett og slett et fyrverkeri av en trener og ikke minst utøver, det bor så ufattelig Wushu i hun, både i kroppen og i hodet.
Gleder meg til de kommende 12 treningene med hun, det skulle bare vært sÃ¥ mye mer…

PS! Se film av Luo Hao fra VM 2003 her:
http://www.wushucentral.com/videos/international/2003_world_games/women_nanquan/wg03_nqw_HaoLuo_CHN.mpg